Donacije

Ukoliko vam je pri srcu ono što radimo podržite nas novčanim donacijama. Pomozite nam da budemo još bolji!

Podaci i upute za plaćanje donacije Internet bankarstvom ili općom uplatnicom u banci ili pošti. Podaci subjekta:

Primatelj: Centar Grad na gori Sjedište: Dobrilina ulica 3, 21000 Split, Hrvatska Naziv banke: Zagrebačka banka d.d. (ZABA) IBAN: HR1223600001101802784 SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Upute za donaciju… Vidi više

Mijenjate svoje staro računalo novim? Evo prilike…

Racunalana_tehnologijaU prostorije našeg centra možete ako se želite riješiti, donijeti vaše staro računalo, razne komponente, monitore, laptope…

Projekt se provodi s ciljem prikupljanja i stavljanja u funkciju onog što se može iskoristiti te proslijediti dalje našim korisnicima i drugim ljudima koji zbog financijskih (ne)prilika sebi ne mogu priuštiti računalo.

Ono što se ne može iskoristiti prosljeđuje se centrima za reciklažu … Vidi više

Naš projekt “SOS PLAN” sufinanciran je od strane Splitsko – dalmatinske županije

Temeljem Natječaja za predlaganje programa javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi i humanitarne djelatnosti, te drugih područja od interesa za opće dobro u 2021. godini, Splitsko-dalmatinske županije, koji je bio objavljen 05. veljače 2021. godine, Udruga Grad na gori dobila je financijsku potporu u iznosu od 5.000 HRK za prioritetno područje “Promicanje zdravlja i prevencija bolesti“.

Navedena sredstva … Vidi više

Putovanje u Munchen

S ciljem pomoći korisnicima ponekad se stvari obrađuju i van Hrvatske. Korisnik koji nas je zatražio pomoć stigao je na vrata naše udruge iz Njemačke i za sobom ostavio sve. (Vidi galeriju u nastavku)

Nakon što smo ga zbrinuli u domu naših članova bilo je potrebno napraviti put do Njemačke i učiniti sve pravne korake oko odjave mjesta prebivališta pa … Vidi više

Preuređenje skladišnog prostora

Za potrebe zbrinjavanja i restauracije namještaja kroz cijelu godinu radili  smo na preuređenju prostor. (u nastavku vidi galeriju)

Naši vjerni simpatizeri istaknuli su se donacijama te nam na taj način pomogli da se prostor koji nam služi za popravke i restauraciju rabljenih stvari  što prije stavi u funkciju.

Svrha samog prostora jeste pomoć osobama da se izuče u poslovima restauracije … Vidi više

Izmjena pročelja na prostoru

Izmjena pročelja

Proteklih dana napravljena je zamjena pročelja dotrajale konstrukcije i adaptacija ulaza u prostorije centra. Hvala Gradu Splitu na razumijevanju i pomoći. Galeriju slika pogledajte ovdje.

Vidi više

Održana izborna sjednica Skupštine Udruge Grad na gori

izborna_skupstinaIzborna sjednica Skupštine udruge Grad na gori, centra za resocijalizaciju, održana je u subotu 27.08.2016 u prostorijama sjedišta udruge na adresi ul. Biskupa Jurja Dobrile 3 u Splitu.

Mandat od četiri godine upravljačkom tijelu je istekao te je bilo potrebno izabrati novo vodstvo udruge.

Na dnevnom redu se našao i izvještaj o radu udruge. Temeljno su izloženi svi rezultati i … Vidi više