HeroLjudi a ne serveri

Naša kvaliteta proizlazi od naših talenata – zapošljavamo gotovo 30 stručnjaka koji su odabrani na osnovu nama bitnih vrijednosti, kao što su želja za otkrivanjem novih tehnologija, marljivost i strpljenje, ili pak odlične komunikacijske vještine.

Brza, pouzdana i pristupačna usluga

Web hosting je osnovica poslovanja velike većine poduzetnika u Hrvatskoj. Današnji klijenti nemaju ni vremena nit živaca čekati da se vaša stranica sporo otvori – serveri na kojima su vaše web stranice smještene moraju biti brzi, pouzdani i uvijek dostupni.

Naša web hosting usluga temelji se na infrastrukturi smještenoj u datacentrima u Zagrebu. Osiguranja od nestanka struje ili požara u samom su vrhu svjetskih sigurnosnih standarda te osiguravaju iznimnu dostupnost i sigurnost podataka i opreme. Naša mrežna infrastruktura jedan je od najnaprednijih mrežnih sustava u Hrvatskoj, te osigurava neometan pristup internetu u bilo kojem trenutku. Rad naših usluga pratimo 24/7 što nam omogućuje da sve probleme otklonimo u najkraćem mogućem roku i svojim korisnicima pružimo web hosting uslugu koja dosljedno nadmašuje naše konkurente – u pouzdnosti, brzini i ekonomičnosti.

Podrška

Plus hosting - domena - naslovnaKada imate pitanja, želite razgovarati s pravom osobom, koja će vas saslušati, porazgovarati s vama i zajedno s vama pronaći rješenje za probleme koje ste susreli.
Naša podrška jedan je od segmenata poslovanja na koji smo posebno ponosni i po kojem smo poznati. Stoga, ako kao naš klijent naiđete na problem, ne brinite se. Sve će biti u redu.


Kontakti:

support@plus.hr
Tel. +385 52 492 052

Plus Hosting Grupa d.o.o.
Nobileova 20
52100 Pula, Hrvatska
25444746329 OIB
HR25444746329 VAT ID