O namaCentar za resocijalizaciju izliječenih ovisnika Grad na gori osnovan je 2004 god. u Splitu s ciljem pružanja praktične pomoći na putu uključivanja u društvo rehabilitiranim ovisnicima i njihovim obiteljima.
Upisan je u Registar udruga Republike Hrvatske, na temelju članka 14. stavka 3. i 4. zakona o udrugama na dan 30. rujna 2004. pod registarskim brojem 17002199.

Osim pružanja pomoći u resocijalizaciji ovisnika, Grad na gori djeluje i edukativno te pomaže ljudima s problemima ovisnosti.
U radu udruge sudjeluju osobe oslobođene od raznih ovisnosti, roditelji koji su svjedoci promjena unutar obitelji, te stručni i ostali suradnici.

Naše usmjerenje jeste svjedočenje o izmijenjenom načinu življenja i potpunom izlječenju od ovisnosti te pružanju praktične pomoći svakom čovjeku bez obzira na spol, narodnost ili nacionalnost. Vizija jeste stvoriti mehanizme pomoći ljudima u procesu resocijalizacije od zbrinjavanja u smještaju preko pomoći u obitelji do pronalaska zaposlenja.

Također udruga surađuje sa mnogim udrugama i terapeutskim zajednicama koje rade na problemu ovisnosti unutar Hrvatske i van njenih granica.

Pogledajte fotogaleriju ovdje