Grad_Split

Grad Split kao najveći grad u Dalmaciji uvijek se isticao potporama raznim događanjima i manifestacijama. Tako se već desetljećima uključuje i u rad nevladinog sektora raspisivanjem godišnjih natječaja. 

Web: www.pvc-stolarija.hr
Facebook: www.facebook.com/pvcstolarijaFinalForma  


Final Forma bavi se izradom i ugradnjom PVC stolarije. Proizvođač ima godine iskustva i tradicije a radi s iskušanim i testiranim proizvodima. Vidi više

Web: www.pvc-stolarija.hr
Facebook: www.facebook.com/pvcstolarijaFinalForma


Kova_promet

Kova promet je dinamična i kupcima okrenuta tvrtka fokusirana na maloprodaju i veleprodaju proizvoda vodećih hrvatskih i europskih proizvođača građevinskog materijala. 

Web: www.kova-promet.com
Facebook: www.facebook.com/kova.promet


Plus_hosting

Plus Hosting jedan od vodećih hrvatskih pružatelja usluga prostora i infrastrukture za web stranice. Registracija domena i SSL te uvijek dostupna korisnička podrška.

Web: www.plus.hr
Facebook: www.facebook.com/plus.hr


Accra

Tvrtka ACCRA d.o.o. iz Dugog Rata bavi se prehrambenim proizvodima, trgovinom na veliko mesa i mesnih prerađevina. Pouzdana i brza isporuka dobara na području cijele Hrvatske.

Web: www.accra.hr


SDZ

Splitsko-dalmatinske županije stalni su donatori mnogim nevladinim udrugama. Udruga Grad na gori kao i mnoge druge udruge natječu se na javnim pozivima za financiranje raznih projekata. 

Web: www.dalmacija.hr