Final forma - PVC StolarijaFinal Forma d.o.o. proizvođač je PVC stolarije koji ima godine iskustva i tradicije. Izrada se temelji na iskušanim i testiranim proizvodima.

Naš moto je da “nema problema kojeg se ne može riješiti” Budite zato slobodni kontaktirati nas u svezi svih Vaših pitanja vezanih uz PVC izradu prozora ili vrata. Voljni smo pomoći i pružiti Vam rješenja temeljena na našem dugogodišnjem iskustvu.

Naša politika je ne prisiljavati kupca na odluku, već ponuditi najbolji savjet, servis i proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Za sve naše proizvode je osiguran servis i eventualna nadogradnja dodatnim materijalima kao što su klupice, komornici, promjena stakala, okova, roletama na izbačaj i sl. Radimo sa kvalitetnim materijalima te dajemo garanciju od 10 godina.

U 15 godina postojanja imamo tradiciju proizvodnje građevne stolarije od drveta koja je bila u našim počecima da bi nakon toga se specijalizirali za proizvodnju PVC stolarije i nastavili sa usavršavanjem i prilagodbom modernim trendovima i materijalima.

Naša ekipa montera je educirana i osposobljena da prilikom montaže naših proizvoda vodi računa o kvaliteti završnih radova.

Držimo da su cijene naših proizvoda konkurentne jer radimo sa materijalima koji spadaju u najbolju klasu a istovremeno se brinemo da naši kupci imaju kompletnu uslugu bez potrebe za dodatnim popravcima.

Za konkretne upite pogledajte opširnije o našim proizvodima i cijenama. Posjetite našu web stranicu www.pvc-stolarija.hr.

Kontakti:
Adrijan: 091/322-5671
Bernard: 095/905-9200
Tel: 01/2010341

Final Forma d.o.o
A. K. Miošića 7, Popovec
10360 Sesvete Hrvatska


Zavirite u neke naše radove