Život nakon ovisnosti

Život nakon ovisnosti

Grad na gori kroz razne programe posebno radi na socijalnoj integraciji bivših ovisnika. U tom su aspektu obuhvaćene osobe koje su završile neke od oblike liječenja ili su na putu oporavka.

Nalazeći se u nekim novo nastalim okolnostima svaka je pomoć neophodna pa tako u prvom redu savjetodavna kao i ona duhovnog karaktera.

Na facebook stranicama tako možete pronaći grupu; … Vidi više

Održana izložba slika

U prostorijama našeg centra održana je druga samostalna izložba slika našeg člana i suradnika Damira Polića, poznatijeg po umjetničkom imenu Koko St Art.

Damir je vrlo talentiran i svoj izražaj na platnu prezentira uglavnom kroz tehniku tempere a nešto slika napravljeno je u tehnici ulja na platnu.

Uz zakusku i druženje na izložbi je osim Damirovih prijatelja bilo i drugih … Vidi više

Trening seminar Turning Point

U organizaciji Teen Challenge Hrvatska a u suradnji s TC Makedonija i Living free Balkan bili smo u subotu 01.12.2018. na trening seminaru Turning Pointu. (vidi galeriju slika)

Trening je održan u Splitu (Baptistička crkva) uz prisustvo 40 polaznika (pastora, starješina i vjernika) iz 14 crkava s područja Dalmacije. Predavači su bili Jonatan i Valentina Vlaisavljević te Ico Matulić.

Na … Vidi više

Škola Riječi – (SOW 2018)

I ove godine bili smo u Austriji na “Školi Riječi”. Tema konferencije bila je “Putevi Kralja” Mogu li naši putovi biti istovjetni Božjim putovima i kako se uskladiti s onim što i kako Bog misli?

Između ostalog bilo je i predavanje o odgoju djece i kako je Božja volja da ona uistinu postanu njegova.

Za naše najmlađe članove krenuli smo … Vidi više

Bili smo na duhovnoj konferenciji u hotelu Dalmina

Bili smo na duhovnoj konferenciji koja se održala u Splitu 6,7 i 8 listopada 2017. u kongresnoj dvorani hotela Dalmina ( Kopilica 5, Split ).

Tema konferencije proizašla je iz Isusove tvrdnje iz evanđelja po Mateju 11:12; “Od dana Ivana Krstitelja do danas, navala je na kraljevstvo nebesko i siloviti ga prisvajaju.”Na ovu temu u Riječi su nam služili govornici … Vidi više

Organizacija doniranja robe

U prostorijama udruge u Dobrilinoj 3, organizirali smo akciju doniranja odjeću i obuću za djecu i tinejdžere.  Akcija se organizira preko stranice Rabljene Stvari Split. Robu koju doniramo u dobrom je stanju te je prosljeđujemo u daljnju upotrebu svima koji su u potrebi.

Akcije se namjeravaju provoditi više puta kroz godinu

Za termine i druge detalje pozivamo vas da … Vidi više

(Sabina K.) – izuzetan film koji morate pogledati

Sabina.KŽeljeli bismo vas obavijestiti da je ovih dana u kinima Hrvatske počeo igrati SABINA K. – izuzetan film s dirljivom i moćnom porukom!

Radnja se odvija 2004. godine u Sarajevu. Sabina je žena islamske pozadine koja se zaljubila u Sašu, bosanskog Hrvata i svog prijatelja iz ratnih dana. Njihova zajednička želja da se vjenčaju na Korčuli nikad se nije ostvarila … Vidi više

Škola Riječi – (SOW 2016)

SOW AustriaBili smo na “Školi Riječi” u Austriji. Tri dana konferencije koja je uistinu bila ohrabrenje za nas. Govornici su došli iz raznih krajeva svijeta i bilo je pravo zadovoljstvo upoznati se i podijeliti iskustva s njima.

Način učenja koji se provodi kroz ovakvu školu, uvijek s novim temama dovodi nas u konkretan odnos s Bogom kako bismo ga što više … Vidi više

Darko Krainer, pukovnik Američke vojske u službi velikog poslanja

darko_krainerDragi članovi i prijatelji, pozivamo vas na seminar na kojem će se govoriti o evangelizaciji u službi Kraljevstva ali i o ustroju i izgradnji crkve u što smo sigurni da na ovim prostorima itekako nedostaje. Seminar je otvoren za sve ali je više namijenjen vjernicima, osobama koje su kroz komune ili druge kršćanske zajednice upoznali naklonost Božju, došli do istine, … Vidi više