Održana izborna sjednica Skupštine Udruge Grad na gori

izborna_skupstinaIzborna sjednica Skupštine udruge Grad na gori, centra za resocijalizaciju, održana je u subotu 27.08.2016 u prostorijama sjedišta udruge na adresi ul. Biskupa Jurja Dobrile 3 u Splitu.

Mandat od četiri godine upravljačkom tijelu je istekao te je bilo potrebno izabrati novo vodstvo udruge.

Na dnevnom redu se našao i izvještaj o radu udruge. Temeljno su izloženi svi rezultati i predstavljeni dosegnuti ciljevi.

Također je od strane Predsjednice predstavljen i Financijski izvještaj o poslovanju udruge kojeg na uvid dostavlja ovlašteni računovodstveni servis. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Zbog isteka mandata donesena je odluka te su razriješeni dužnosti svi članovi u upravljačkom tijelu udruge.

Nakon prijedloga o izboru novog upravljačkog tijela za predsjednika udruge jednoglasno je izabran Denis Dajak, za dopredsjednika Suzana Novaković a za tajnika udruge Julija Dajak.

U novi saziv Predsjedništva udruge osim predsjednika, dopredsjednika i tajnik, izabrana su i dva člana udruge, Jasminka Malvić i Denis Sunarić.

Nakon završne riječi članovima je prikazan 6 – minutni dokumentarac (svjedočanstvo) o čovjeku koji je zbog ovisnosti i droge izgubio sve ali je na kraju dobio i više nego je imao.

Mnogi svjedočimo u to ime jer da nije Boga i njegove ljubavi mnogi od nas nikada ne bi dobili drugu priliku.